KLAN-E VERWARMDE ZOLEN

Nooit meer koude voeten! Deze verwarmde zooltjes van Klan-E zorgen voor heerlijk warme voeten bij welke tempratuur dan ook

129,90
KLAN-E VERWARMDE ZOLEN
Omschrijving

Nooit meer koude voeten! Deze verwarmde zooltjes van Klan-E zorgen voor heerlijk warme voeten bij welke tempratuur dan ook. De tempratuur van de zooltjes is met een afstandsbediening in te stellen op 3 verschillende tempraturen en gaan tot wel 6,5 uur mee. Het verwarmde element bevindt zich in de hak van de zool, wanneer je de zooltjes aanzet duurt het enkele minuten voordat ze opwarmen, de warmte voel je als eerst in de hak en trekt langzaam naar voren toe. Voor het eerste gebruik adviseren wij de zooltjes volledig op te laden, aan de achterkant bevindt zich een indicator welke van rood naar groen verspringt. De zooltjes zijn verkrijgbaar in 2 verschillende maatvoeringen en zijn op maat te knippen zodat ze perfect passen. Achter op de zooltjes bevinden zich verschillende lijnen welke de voetmaat aangeven, op deze lijn kan de gewenste voetmaat afgeknipt worden. Ons advies is om bij twijfel eerst op een grotere voetmaat te knippen, mochten ze dan te groot zijn kan je ze altijd nog korter afknippen.

Laad de zooltjes volledig op voor gebruik. Wanneer ze volledig opgeladen zijn veranderd het lampje op de oplader van rood naar groen.

De zooltjes zijn met de bijgeleverde afstandsbediening op de volgende standen in te stellen:

High: Druk op de H knop en de LED lichtjes aan de achterkant van de zool lichten 3 seconden op
Medium: Druk op de M knop en de LED lichtjes aan de achterkant van de zool lichten 3 seconden op
Low: Druk op de L knop en de LED lichtjes aan de achterkant van de zool lichten 3 seconden op
Temperaturen:

High heating: 55 - 62°C - voor 3 - 4 uur
Medium heating: 48 - 55°C - voor 4.5 - 5 uur
Low heating: 39 - 46°C - voor 6 - 6.5 uur